Децата на Сливен поздравяват жителите и гостите на града по повод предстоящите празници

07.12.2020

Традиционният Коледен концерт на децата от детските градини в Сливен няма да се състои тази година заради епидемичната обстановка и заповедта на здравния министър. Въпреки това обаче малчуганите и техните учители са измислили алтернативен начин да поздравят жителите и гостите на града.

На сайта на община Сливен, в раздел „Коледно вълшебство“, са качени предварително записани изпълнения на малчуганите, които може да видите на:

https://mun.sliven.bg/koledno-valshebstvo

Кметът Стефан Радев благодари на децата за положеното старание и им пожела да са здрави, усмихнати и много щастливи.

„За първи път тази година не можем да се съберем всички заедно, но това не ни пречи да отпразнуваме един от най-хубавите празници в годината. Поздравявам всички за изпълненията. Бъдете здрави, послушни и ви пожелавам много забавни мигове с близките ви, както и много подаръци“, пожела кметът Радев.

Община Сливен, съвместно с Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, ще осигурят и коледни подаръци за детските градини.

 


Снимки:

Ето го и подаръка от Община Сливен и Кмета г-н Радев за децата участвали в инициативата на нашата Община под надслов "Коледно вълшебство" с прекрасния танц по музика на Шостакович! Бъдете здрави скъпи деца и учители, и все така всеотдайни и талантливи!