Награда "Софроний Врачански"

В категорията  „Директор на годината“  -  в системата на предучилишното образование и  в категорията „Екип, колектив на годината“ – в системата на предучилищното образование за 2018 година.

В навечерието на 1 ноември – Ден на народните будители РУО Сливен присъжда  наградата „Софроний Врачански”. Това е награда на РУО –Сливен в системата на народната  просвета по случай Деня на народните будители, която има за цел да удостои с признание директори, учители и педагогически екипи за техния висок професионализъм, граждански принос, талант и значими постижения. Детска градина „Вержин и Хаик Папазян“ беше номинирана и получи две награди. В категорията  „Директор на годината“  -  в системата на предучилишното образование  наградата получи г-жа Галина Николова – директор на ДГ „В. и Х. Папазян“ . В категорията „Екип, колектив на годината“ – в системата на предучилищното образование, наградата получи екипа от колеги членове на клуб „Млади възрожденци“ към детската градина. Наградите бяха връчени от началника на РУО – Сливен г-н Боян Аксаков на тържествена церемония в сградата на РУО - Сливен.

Честито на наградените, с пожелание за високи професионални постижения на екипа на детска градина „Вержин и Хаик Папазян“!